YENİ HMK VE GETİRDİĞİ YENİLİKLER KONFRANSIMIZ YAPILDI
Tarih: 26.11.2011 | Okunma Sayısı: 2383

Yeni HMK Ve Getirdiği Yenilikler Konulu Konferansımız yapıldı.

26.11.2011 tarihinde Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesinde gerçekleştirildi. Meslektaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği proğrama Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Bülent BİNGÖL, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Ahmet KALPAK, Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanı Sayın Prof.Dr.İsmail KAYAR, adliye hakim ve savcıları, hukuk fakültelerinin öğretim üyeleri ve öğrencileri de hazır bulundular.

Konferansa konuk olarak katılan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra-İflas Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı  Prof.Dr.Ramazan ARSLAN, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Sema TAŞPINAR AYVAZ, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr. Emel HANAĞASI tarafından katılımcılara, 01.10.2011 tarihi itibariyle yürürlüğe giren HMK ve getirdiği yenilikler, uygulamada karşılaşılan sıkıntı ve sorunlara yönelik çözümler konusunda bilgiler verildi.

Proğramın gün boyu sürmesi nedeniyle tüm katılımcılara öğle yemeği ikramı da yapıldı. Meslektaşlarımız ve tüm katılımcılar açısından son derece faydalı geçen konferans nedeniyle iştirak eden değerli hocalarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

19.09.2024