YENİ AÇILAN KAYSERİ BAROSU AVUKAT HAKLARI ODAMIZ HAYIRLI OLSUN.
Tarih: 28.01.2022 | Okunma Sayısı: 400
Yeni açılan Kayseri Barosu Avukat Hakları Odamız hayırlı olsun.
Görevimizi yaparken kimseye, ne müvekkile ne hakime ne de iktidara tabi olmadığımız gibi görevimizden dolayı karşılaştığımız saldırı ve hukuk dışı uygulamalarda yalnız kalmamalıyız. Bu nedenle görevimizi yaparken karşılaştığımız her türlü fiili ve hukuk dışı saldırı ve sorunlarda Baromuz ve Avukat Hakları Komisyonumuz olarak meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulayarak, söz verdiğimiz üzere; meslektaşlarımızın yaşadıkları her türlü sıkıntıda ulaşılabilirliği ve çözümü kolaylaştırmak ve de komisyon çalışmalarını daha sağlıklı bir ortamda yürütebilmek adına açmış olduğumuz Avukat Hakları Komisyonu odamızın bütün meslektaşlarımıza hayırlı olmasını ve hiç bir avukatımızın görevlerinden dolayı haksız bir eyleme maruz kalmamasını dileriz. Saygılarımızla.