VEKÂLETEN TİYATRO TOPLULUĞUNCA TİYATRO SPORU “DOĞAÇLAMA GÖSTERİ” OYUNU GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
Tarih: 31.03.2022 | Okunma Sayısı: 746
Avukatlar günü etkinlikleri kapsamında, 29 Mart 2022 tarihinde, Kayseri Üniversitesi Konferans Salonunda, Baromuzca ilk kez kurulan Vekâleten Tiyatro Topluluğunca Tiyatro Sporu “Doğaçlama Gösteri” oyunu meslektaşlarımız ve ailelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Topluluğumuzun kıymetli oyuncuları, Av. İbrahim Etem KORKUTAN, Av. Yusuf İNAN, Av. Elif Rana MEMİŞ, Av. Ümit EBİL, Av. Hüseyin OLCAR, Av. Mehmet Tolga GÜLEYÜPOĞLU, Av. Hatice Nurgül ASLAN, Av. Tuğba Meltem BİLGİN, Av. Merve GÜNDOĞDU, Stj. Av. Bedia YAKANER, Baro Personelimiz Rukiye YILDIZ, Konuk Oyuncumuz Mustafa Kemal PINARBAŞI ve Yönetmen Volkan LAFÇI’ya emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.