ULUSAL EGEMENLİĞİMİZİN 100. YILI MÜNASEBETİYLE, 23 NİSAN GÜNÜ, SAAT 21.00'DE, KAYSERİ BAROSU OLARAK, SİZLERİ EVLERİNİZİN BALKONLARINDAN ŞANLI BAYRAĞIMIZLA BİRLİKTE İSTİKLÂL MARŞI'MIZI OKUMAYA DAVET EDİYORUZ.
Tarih: 20.04.2020 | Okunma Sayısı: 681

Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün "Egemenlik kayıtsız ve şartsız Milletindir." diyerek,
Türk Milletini ; kula kul olmaktan, tebâ olmaktan, sadece çiftçi ve asker olmaktan kurtarıp ;
sadece Allah'a kul, devlete vatandaş, toplumda birey ve insan olmasının sağlanıp, özüne ve aslına döndürüldüğü,
Bağımsızlığın, parlamenter demokrasinin, kuvvetler ayrılığının, hukuk devletinin, bağımsız yargının, savunmanın, özgür vatandaş, fikri ve vicdanı hür birey ve insan olmanın ve çocuklarımızın aydınlık geleceğinin güvencesi olan 23 Nisan'ın 100 yıldönümünde,
her türlü olumsuz şartlara rağmen, Cumhuriyetimizin kurucu ilke ve kazanımlarından, hukuk devleti ve vatandaşlık kavramlarından asla vazgeçmeyeceğimize ve ayrılmayacağımıza and içiyoruz.

23 Nisan 1920'de, egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize verilmesiyle birlikte, kurucu liderimiz Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk tarafından, bu gün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir. Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve ayakta kalmasında emeği geçen Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Ülkemizin içinden geçtiği bu olduğu zorlu süreçte, vefat edenlere Allah’tan rahmet, hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Ulusal egemenliğimizin 100. Yılı münasebetiyle, 23 Nisan günü, saat 21.00'de, Kayseri Barosu olarak, Sizleri evlerinizin balkonlarından şanlı bayrağımızla birlikte İstiklâl Marşı'mızı okumaya davet ediyoruz.
Saygı ve sevgilerimizle, Sağlıcakla kalın, Evde kalın.
Av. Cavit Dursun
Kayseri Barosu Başkanı

#GaziMaresalMustafaKemalATATÜRK
#23NisanSaat21
#CoşkunuEVDEYaşa
#Tbmm100Yaşında
#Evde23Nisan
#İstiklalMarşı

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

27.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.