TBB EĞİTİM SEMİNERİ
Tarih: 7.05.2012 | Okunma Sayısı: 3029

Türkiye Barolar Birliğince düzenlenen Meslek İçi Eğitim Seminerleri kapsamında Tüketici Hakları ve 4077 Sayılı Kanunun Uygulanması konulu eğitim semineri 06.05.2012 pazar günü Av.Ali TAŞCI Staj Eğitim merkezimizde gerçekleşti.  

Seminere konuk olarak TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyesi Av.Yusuf AKBAŞ ve eğitmenler Ankara 7.Tüketici Mahkemesi Hakimi İlhan KARA, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi Dr. Turan ŞAHİN ve Tüketiciyi Koruma Derneği Genel Başkanı Av.Şükran EROĞLU konuk olarak katılırken, meslektaşlarımız seminere yoğun ilgi gösterdi.  

Seminerde, meslektaşlarımıza Tüketiciyi Koruma Kanunu Uygulamaları, Tüketici Sorunları, banka kredileri  ve kredi kartlarında yasaya aykırı kesinti uygulamaları ve izlenecek yollar, kapıdan satış sözleşmeleri, ayıplı mal ve daha bir çok tüketici sorunları ile ilgili geniş bilgiler verildi. 

Meslek içi eğitime verdikleri önem ve düzenledikleri seminer için Türkiye Barolar Birliğine, seminerimize katılan değerli konuşmacılara ve katılan  tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.