TALAS BELEDİYE BAŞKANI RIFAT YILDIRIM BAROMUZU ZİYARET ETTİ
Tarih: 12.12.2012 | Okunma Sayısı: 2694
      Talas Belediye Başkanı sayın Rıfat YILDIRIM, 11.12.2012 günü  baromuzu ziyaret ederek, Baro Başkanımız Fevzi KONAÇ ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Baro Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerini seçildikleri görevleri nedeniyle tebrik eden Rıfat YILDIRIM, hukukun korunması ve adaletin tecelli etmesinde barolar ve avukatlara büyük iş düştüğünü, bu nedenle de seçilmiş yönetimin, avukatların problemlerine çözüm üreteceğine inandıklarını, baroların kamu yararı olan her türlü iş ve eylemlerde de öncülük etmesinin gereğini vurguladı.

Baro Başkanımız Av.Fevzi KONAÇ ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve nazik ziyareti için Sayın Belediye Başkanına teşekkür ederek, seçilmiş oldukları görev neticesinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve çalışacaklarını beyan etti.

Belediye Başkanı sayın Rıfat YILDIRIM, ziyaretinde baromuza, üzerinde Talas'ta yetişen çiçeklerin işlenmiş olduğu bir saat hediye etti.

20.09.2024