STAJ KOMİSYONUMUZDAN STAJYERLERE KAHVALTI
Tarih: 19.05.2011 | Okunma Sayısı: 2704
Baromuz Staj Komisyonu oluşumunu tamamlamasının ardından bir kahvaltı düzenleyerek çalışmalarını hızlandırdı.
07.05.2011 günü Dinçerler Kule Restoranda gerçekleştirilen kahvaltıya, Staj Komisyonumuz ve stajyerlerimiz katılırken, Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av.Cavit DURSUN ve Staj Komisyonu Başkanı Av.Ünal KESKİN tarafından stajyerlere, yapılmakta olan ve yapılacak eğitim çalışmaları hakkında bilgi verilerek stajyerlerimizin eğitim proğramlarına mutlaka katılım sağlamalarının mesleki eğitimleri için şart olduğu, staj dönemindeki yaşanabilecek sorunlarının çözümlerinde baroyu mutlaka haberdar etmelerinin bu sorunların çözümünde öncelik taşıyacağı, gereken her türlü desteğin stajyerlerimize sağlanacağını vurguladılar.
Toplantıda ayrıca ATEM Staj Eğitim Merkezimizin stajyerlerimizce etkin şekilde kullanımı için her türlü donanım ve konforun sağlandığı,  eğitimi proğramları için güzel bir atmosfer oluşturulduğu da belirtilerek stajyerlerimizin hizmetinde olduğu söylendi.

19.09.2024