STAJ KOMİSYONUMUZDAN STAJYERLERE KAHVALTI
Tarih: 8.12.2012 | Okunma Sayısı: 3061

Baromuz Staj Komisyonu oluşumunu tamamlamasının ardından bir kahvaltı düzenleyerek çalışmalarını hızlandırdı.

08.12.2012 günü Elmacıoğlu Restaurant’ ta gerçekleştirilen kahvaltıya Baro Başkanımız Av. Fevzi KONAÇ ,Staj Komisyonumuz ve stajyerlerimiz katılırken, Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Abdullah DEMİR ve Baro Başkanımız Av. Fevzi KONAÇ  tarafından stajyerlere,  yapılacak eğitim çalışmaları hakkında bilgi verilerek stajyerlerimizin eğitim programlarına mutlaka katılım sağlamalarının mesleki eğitimleri için şart olduğunu belirtti.

Baro başkanımız Av. Fevzi KONAÇ Türkiye Barolar Birliğinde Katıldığı Baro Başkanları Toplantısında staj’ a  başlangıç öncesin de iki aşamalı Sınav sistemi getirileceğini bu konuda Toplantıda Karar alındığını ve çalışmalara başlandığını söyledi.

Baro başkanımız Staj dönemindeki yaşanabilecek sorunlarının çözümlerinde baroyu mutlaka haberdar etmelerinin bu sorunların çözümünde öncelik taşıyacağı, gereken her türlü desteğin stajyerlerimize sağlanacağını vurgulayarak Staj Komisyonu Üyelerine ve Stajyerlere Başarılar dileyerek teşekkür etti.

20.09.2024