SERVİS HİZMETLERİNE İLİŞKİN DUYURU
Tarih: 1.07.2022 | Okunma Sayısı: 504

Servis Hizmetlerine İlişkin Duyuru&S230;

Cezaevi servis hizmeti, sefer sayısı, hizmetten faydalanan yolcu sayısı dikkate alınarak verimli bir hizmet olmadığı gerekçesi ile 19.07.2022 tarihi itibariyle kaldırılacaktır.  Ayrıca 20.07.2022 tarihinden başlamak üzere, Sümer Hukuk - Adliye ve Hukuk Plaza (eski Hilton Oteli arkası) - Adliye arasında servis hizmeti başlayacaktır.

Servis güzergahı ve saatleri aşağıdaki tabloda paylaşılmış olup, gerek güzergah ve kalkış noktası gerekse sefer sayısı ve saatler konusunda 18.07.2022 tarihine kadar Baromuza iletilecek görüş ve talepler ile yolcu sayısına ilişkin bir müddet tutulacak istatistikler doğrultusunda değişiklikler yapılabilecektir. Aynı şekilde Yeni Adli Yıl döneminin başlaması ile birlikte değişiklik yapılabilecektir.

Servis hizmetinden sadece avukatlar ve stajyer avukatlar faydalanabilir.

Saygılarımızla duyurulur. 30.06.2022