SERGİMİZ VE TSM KONSERİ
Tarih: 17.01.2012 | Okunma Sayısı: 2652

Baromuz fotoğraf – yağlı boya resim sergisi ve Türk Sanat Müziği konserimiz 14.01.2012 Cumartesi günü Sabancı Kültür Sitesinde gerçekleştirildi. Proğramlarımıza Kayseri Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Bülent BİNGÖL , Bölge İdare Mahkemesi Başkanımız Sayın Metin Karacan, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanımız Sayın Cahit Bakır, avukat meslektaşlarımız ve birçok değerli misafirimiz katıldı. 

                Saat:19.00’daki sergi açılışımız Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Bülent BİNGÖL, Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI ve önceki dönem baro başkanlarımızdan Av. Süleyman Sağlam tarafından yapıldı.

                Sergimize emek veren avukat meslektaşlarımız üçüncü kez çalışmalarını sergilerken, Türk Sanat Müziği koromuz ise beşinci kez izleyenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadılar.   

56 fotoğraftan oluşan fotoğraf sergisi meslektaşlarımızın uzun süren gayretleri sonucunda ortaya çıkardıkları ünlü kitapların kapaklarını yeniden kendilerince fotoğraf kareleri ile yorumlamalarını konu edinirken, 21 yağlı boya resimden oluşan ikinci bölümde ise meslektaşlarımızın serbest çalışmalarına yer verildi.

                Sergi açılışının ardından Türk Sanat Müziği konseri ile de Türk Sanat Musikimizin birbirinden güzel 21 eseri solo ve koro performanslarla izleyicilerin beğenisine sunuldu. 

                Sergimize ve konserimize büyük ilgi gösteren izleyiciler çalışmaları son derece beğeniyle   karşıladıklarını belirtirken , dünyamızın sadece mahkeme salonları ve davalardan ibaret olmayıp, ruhumuzun derinliklerindeki sanat aşkımızı da takdirle karşıladılar.

                Karlı bir ocak akşamını birbirinden güzel fotoğraf, resim ve eşsiz sanat müziği parçalarıyla doyumsuz ve sıcacık bir anıya dönüştüren tüm avukat meslektaşlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayarak böyle güzel bir geceyi varlıklarıyla anlamdıran tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.