ŞAMPİYON TERAZİ GÜCÜ
Tarih: 26.05.2012 | Okunma Sayısı: 5043

               Baromuz 6.Geleneksel Av.Tahsin CIRDI Futbol Turnuvası 26.05.2012 Cumartesi günü oynanan final maçı ile sona erdi. Kartal Halı Sahada hakim stajyerlerinden  oluşan Haksız Rekabet ve hakimlerden kurulu Terazi Gücü arasında oynanan final maçında Haksız Rekabeti 5-3 yenen Terazi Gücü şampiyonluk kupasına uzanarak gülen taraf oldu. 

                Zorlu bir mücadeleye sahne olan maçın ardından şampiyonluk kupasını Terazi Gücü'nün kaptanı Kayseri Cumhuriyet Başsavcımız sayın Bülent BİNGÖL, 6 yıl önce vetaf eden ve turnuvamıza adını veren  Av.Tahsin CIRDI’nın oğlu Ulaş CIRDI ve meslektaşımız Av.Erol CIRDI'nın elinden aldı.

                Finalde ikinci olan ve aynı zamanda en centilmen takım seçilen Haksız Rekabet' e kupasını Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI, üçüncü olan KASKED ise kupasını Kayseri Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Ahmet KALPAK verdiler.

                19 golle turnuvanın gol kralı olan Mehmet Taha İltar adına arkadaşı İbrahim TOKSÖZ  ödülünü Genel Sekreterimiz Av.Cavit DURSUN’un elinden aldı.

                Turnuva dördüncüsü Barocelena’nın kaptanı ve Organizasyon komitesi Başkanı Av.Semih YARIKAN’a da katkılarından dolayı baromuzca bir plaket sunuldu. 
                  Kupa töreninin ardından tüm futbolcu ve seyirciler  baromuzca hazırlanan kokteylde bol bol baklava yiyerek günün heyecan ve yorgunluğunu atmayı da ihmal etmediler. 
                Meslektaşlarımız, hakim savcılarımız, adliye personeli ve avukat katiplerinin katılımıyla büyük bir ilgi ve dostluk havası içinde geçen ve amacına uygun olarak dostluğun ve kardeşliğin güzelliğini futbolun güzelliğiyle buluşturan  turnuvamıza katılan 18 takımımıza da gösterdikleri çaba, baromuza ve camiamıza yakışır şekilde gösterdikleri centilmenlikleri nedeniyle teşekkür ediyor, başta şampiyon Terazi Gücü olmak üzere hepsini kutluyor ve tebrik ediyoruz.
 
 
 
 

 
 
 
    

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.