PINARBAŞI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
Tarih: 6.06.2012 | Okunma Sayısı: 2313

Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI ve baro yönetim kurulu üyelerimiz 29.05.2012 günü Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Emniyet Müdürlüğüne düzenlelen hain terör saldırısı nedeniyle şehit olan polis memuru Ahmet GEBEN için başsağlığı dileyen başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz yaralılar için de acil şifa dileklerini iletti.

Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Pınarbaşı Cumhuriyet Başsavcısı ve ve Pınarbaşı Belediye Başkanı ile yapılan görüşmelerde de hain terör örgütünün gerçekleştirdiği aciz ve alçakca saldırı bir kez daha lanetlendi.

Kayseri Barosu olarak bizler de şehidimiz Ahmet GEBEN'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.