MESLEKTAŞLARIMIZA DUYURU
Tarih: 10.01.2013 | Okunma Sayısı: 3151

DUYURU

Baro Başkanlığımız tarafından Vakıfbank ile yapılan görüşme neticesinde banka hesabı olmayan meslektaşlarımızın ve bankada yapılan işlemlerde  yaşanan sıkıntılardan dolayı alınan neticeler aşağıda belirtilmiştir.

1.    Vakıfbank hesabı olmayan avukatlarımız için 10.01.2013 Bugün den itibaren 2 gün olmak üzere hesap açımı için Vakıfbank tarafından Baro salonumuza stant açılacaktır.Avukatlarımız Saat:09.00’ dan itibaren baro salonumuzda müracaatlarını yapabileceklerdir.

2.    Avukatlarımız İcra harç ve masraflar için hürlü işlemlerini merkez dışında Vakıfbank’ ın tüm şubelerinden masraf ödemeden yapabileceklerdir.

3.    İşlemlerini merkez şubede yapmak isteyen avukatlarımız ‘ Satış Sorumlusu Didem ve Canan hanım’ ile görüşerek özel numaralı işlem yaptırabileceklerdir.

Tüm meslektaşlarımıza duyurulur.