MESLEKTAŞLARIMIZA DUYURU
Tarih: 28.12.2012 | Okunma Sayısı: 6067

 

                   Avukat çocukları için masa tenisi kursu başlıyor…
 

2007 yılı ve yukarısı doğumlu avukat çocuklarına masa tenisi kursu verilecektir. Kadir Has Kapalı Spor Salonu’nda (fuar yanındaki) verilecek kursun gün ve saatleri talep sayısına göre belirlenecek olup şimdilik Pazartesi ve Perşembe günleri 17:00-19:00 saatleri arasında yapılması planlanmaktadır. En az 8, en fazla 20 kişi olması gereken bir grup için ödenecek ücret yine katılımcı sayısına göre değişecek olmakla birlikte aylık 500 TL. civarındadır. Talep olması halinde ek ücretle servis hizmeti verilecektir. Tüm ücretler katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Katılmak isteyenlerin kendi ve kurs alacak çocuklarının isimlerini, irtibat numaralarını, varsa servis taleplerini ve ikamet adreslerini 04.01.2013 tarihine kadar baro kalemine bildirmeleri gerekmektedir. Başvuru sırasında kurs alacak çocukların 2 adet vesikalık fotoğrafı, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu talep edilecektir. Faaliyetle ilgili ayrıntılı bilgi almak için Av.Umut YILMAZ (Cep Tel.: 0.533.770 09 88) ile Av.Göksel ULUSOY’u (Cep Tel.: 0.532.684 07 03) arayabilirsiniz. Kursun başlama tarihi, saati ve diğer ayrıntılara ilişkin bilgilendirme yine bilahare internet sitemizden yapılacak, ayrıca SMS gönderilmeyecektir.

Kurs hocası, milli oyuncu ve antrenör 1982 doğumlu Halil ADAK’ın özgeçmişi: 

-Halihazırda Kaski Spor Kulubü bünyesinde masa tenisi süper lig oyuncusu,

-Global Spor Kulübü,

-İller Bankası A Takım Oyuncusu (2006-2008),

-Profesyonel-Yıldız-Genç-Ümit ve A Milli Masa Tenisi Sporcusu,

-Yıldızlar ve Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonluğu,

-Akdeniz Oyunları Çiftler 3.lüğü,

-Balkan Şampiyonası Takım 3.lüğü,

-İslam Oyunları Ferdi 3.lüğü,

-Farklı Ülkelerde Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına Katılım.

 

Kayak ve Snowboard kursu başlıyor…

            Erciyes Dağı’nda düzenlenmeyi planladığımız avukat, avukat eş ve çocuklarını da kapsayan kayak ve snowboard kurslarının ayrıntısı aşağıda belirtilmiştir. Katılmak isteyen meslektaşlarımızın kendi ve katılacak eş ve çocuklarının isim ve irtibat numaralarını 04.01.2013 tarihine kadar baro kalemine bildirmeleri gerekmektedir. Faaliyetle ilgili ayrıntılı bilgi almak için Av.Emre ÖZKARDAŞ (Cep Tel.:0.533.642 67 05) ile Av.Necati COŞKUN’u (Cep Tel.: 0.532.409 02 15) arayabilirsiniz.

            Anlaşmalı firma    : Alberg Gençlik ve Spor Kulübü

            Gün ve Saat   : Sadece Pazar günleri olarak düşünülmekle birlikte talep olması halinde Cumartesi günleri de düzenlenilebilecektir. Saat 10:00-15:00 arasıdır.

            Program ve ücret   : Evden eve servis hizmeti (çarşı merkezine yakın oturmak şartıyla) + öğle yemeği ve içeceği + Kayak veya kızak malzemeleri + tüm gün lift (bant) kullanımı günlük kişi başı 30 TL. Günlük 1 saat süreli kayak eğitimi ücreti kişi başı 15 TL.

            Öğle yemeği ve içeceği dışındaki yiyecek ve içecekler %10 indirimli.

            Tesis özellikleri: Kafeterya, kayak odaları, butik, VİP salonu, 3.000 m2 toplam alan, açık alan oturma yerleri ve teras, tesisin önündeki özel parkur, 200 metrelik yürüyen bant, canlı müzik. 

            Ayrıca yarıyıl tatilinde de kayak ve snowboard kursları verilecektir. Yarıyıl tatilindeki kurslar yine evden eve servis hizmeti + günlük 4 saat kayak ve snowboard eğitimi+ kayak ve snowboard malzemeleri + öğle yemeği ve içeceği + mekanik tesis kullanımı + küçük öğrencilerin kişisel bakımı için görevli olacak şekilde düzenlenmiştir. Pazar günleri hariç olan yarıyıl kursları için 6 günlük kayak eğitimi kişi başı fiyatı 500 TL, 6 günlük snowboard eğitimi kişi başı fiyatı 550 TL.dir.

            Yukarıda belirtilen tüm ücretler katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Kursun başlama tarihi, saati ve diğer ayrıntılara ilişkin bilgilendirme yine bilahare internet sitemizden yapılacak, ayrıca SMS gönderilmeyecektir.

 

Basketbol takımında yer almak isteyen meslektaşlarımıza duyuru:

            Baro erkek basketbol takımımız turnuvalara hazırlık kapsamında antrenmanlarına devam etmektedir. Takımda yer almak isteyen meslektaşlarımızın Av.Köksal ÖZTÜRK (Cep Tel.:0.533.340 34 81) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

 

Yüzme kursu başlıyor…

            Erciyes Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilecek olan avukat ve avukat eşlerini kapsayan yüzme kursuna katılmak isteyenlerin kendi ve eşlerinin isimlerini 04.01.2013 tarihine kadar baro kalemine bildirmeleri gerekmektedir. Pazar ve Pazartesi haricindeki günlerde verilmesi planlanan kursun gün ve saati talep sayısına göre belirlenecektir. Kurs ücreti aylık 170 TL.dir. Aynı zamanda kondisyon salonu ile sauna imkanlarından da yararlanabileceğimiz faaliyetle ilgili ayrıntılı bilgi almak için Av.Emre ÖZKARDAŞ’ı (Cep Tel.:0.533.642 67 05) arayabilirsiniz.

             Yukarıda belirtilen ücretler katılımcılar tarafından karşılanacaktır. Kursun başlama tarihi, saati ve diğer ayrıntılara ilişkin bilgilendirme yine bilahare internet sitemizden yapılacak, ayrıca SMS gönderilmeyecektir.

 

Fotoğraf kulübü etkinlikleri devam ediyor. Etkinliklerle ilgili bilgi almak için Av.Nihan Gizem KANTARCI’yı (Cep Tel.:0.507.274 63 09) arayabilirsiniz.

 

Yağlı boya etkinlikleri yakın zamanda başlayacak olup etkinliklerle ilgili bilgi almak için Av.Hacı Osman ÖZÜLKÜ’yü (Cep Tel.: 0.505.869 5967) arayabilirsiniz

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.