KÖY OKULLARI DAYANIŞMA PROJESİ KAPSAMINDA ALINAN 126 BOT, 115 MONT, 155 KIRTASİYE PAKETİ PINARBAŞI/ASLANBEYLİ VE İNCESU/ÜÇKUYU İLKOKULLARINA TESLİM EDİLMİŞTİR.
Tarih: 3.01.2022 | Okunma Sayısı: 946
Çocuk Hakları ve Sosyal Faaliyetler Komisyonumuzca ortak düzenlenen KÖY OKULLARI DAYANIŞMA PROJESİ kapsamında toplanan 29.400,00 TL. ile alınan 126 Bot, 115 Mont, 155 Kırtasiye Paketi Pınarbaşı/Aslanbeyli ve İncesu/Üçkuyu İlkokullarına Baro Başkanımız Av. Ali KÖSE, Çocuk Hakları Komisyonundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Gülçin EKER ÖKSÜZLER, Sosyal Faaliyetler Komisyonundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Mehmet ÖZER, Komisyon Üyelerimiz Av. Dimaze YILDIRIM, Av. Hatice Esra KÖSE, Av. Buket SEZGİN, Av. Hamdi KÖSE, Av. Müge ÖZER, Av. Taner AFŞAR, Av. Sezai BELİKBAŞI, Av. Nazime KALAN, Av. Sedef ALKAN, Av. Tolga Barış BOYRAZ, Stj Av. Mustafa KARABULUT ve Stj Av. Muhammed ARSLAN‘ın katılımlarıyla teslim edilmiştir. Ayrıca Baromuzun Voleybol takımları antrenörü Stj Av. Muhammed ARSLAN'ın gözetiminde, Pınarbaşı Aslanbeyli İlkokulu öğrencileri ile Voleybol maçı yapılarak neşeli dakikalar geçirilmiştir. Kırtasiye yönünden projemize destek veren İncesu Belediyesi Başkanı Av. Mustafa İLMEK'e, proje kapsamında desteklerini esirgemeyen Baromuz mensubu avukatlarımıza teşekkür ederiz.