KCETAŞ VE KEPSAŞ ŞİRKETLERİNDEN AVUKAT ALIMI İLANI
Tarih: 20.02.2014 | Okunma Sayısı: 20851

İLAN

KAYSERİ VE CİVARI ELEKTRİK TÜRK A.Ş. & KAYSERİ ELEKTRİK PERAKENDE SATIŞ A.Ş.

GENEL MÜDÜRLÜKLERİ’NDEN

Şirket/ler’imize ait icra takiplerini yürütmek üzere, aşağıda belirtilen özellikleri haiz hukuk büroları ile sözleşme yapılması düşünülmektedir.

İlgilenen hukuk bürolarının yazılı müracaatlarını 07/03/2014 tarihine kadar, her iki şirket için ayrı ayrı olmak kaydıyla Şirket merkezlerindeki Hukuk Müşavirlikleri’ne vermeleri gerekmektedir.

İlgili Hukuk Bürolarında Bulunması Gereken Şartlar:

1-   En az 2 (iki) avukat ve 2 (iki) katiple çalışıyor olması

2-   Hukuk bürosu tarafından düzenlenen, en az iki avukatın öncelikli mesaisinin Şirket/ler işleri için tahsisine dair taahhüt

3-   Avukatlardan en az birisinin 5 (beş) yıllık mesleki tecrübesinin bulunması(Avukatlık ruhsat fotokopisi)

4-   Avukatlar arasında ortaklık olduğuna dair sözleşme

5-   Katiplere ait SGK bildirgeleri (Sözleşme aşamasında da ibraz edilebilir.)

6-   Bürodaki bir odanın bilişim altyapısı ile birlikte Şirket/ler işleri için tahsisine dair taahhüt

Yukarıda belirtilenler ön koşul olup, Şirketlerce yapılacak değerlendirmeden sonra sözleşme aşamasında, çalışmaya ilişkin diğer koşullar (performans kriterleri, icra dosya sayısı vb.) bildirilecektir.

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş.

Seyitgazi Mah., Nuh Naci Yazgan Cad., No:34, Melikgazi-Kayseri.

Kayseri Elektrik Perakende Satış A.Ş.

Seyitgazi Mah., Nuh Naci Yazgan Cad., No:32, Melikgazi-Kayseri.