KAN BİLGİ BANKASI OLUŞTURULMASI
Tarih: 5.05.2014 | Okunma Sayısı: 3059

 

 
 
KAN BİLGİ BANKASI OLUŞTURULMASI

Değerli meslektaşlarım; yaşadığımız hayat her zaman güzelliklerle, iyiliklerle dolu dolu geçmiyor. İnsanız ve ara ara hastalıklarımız, zor zamanlarımız oluyor. Bu kimi zaman şahsımız, kimi zaman yakınlarımız üzerinden yaşanabiliyor. Daha kısa bir süre önce meslektaşlarımızdan bir kardeşimizin babasının rahatsızlığı nedeniyle acil kana ihtiyaç duyduğu bilgisi üzerine çaresizlikten sağa sola koşmak durumunda kalınmıştı.

Bir çok meslek örgütünde, vakıf veya dernekte bu gibi hallerde hem insani, hem de mesleki arkadaşlık ve kardeşlik gereği yardımlaşmanın olduğu vakıadır. Hepimiz bir gün, Allah göstermesin ama böyle bir sıkıntı ile karşılaşabiliriz. İhtiyaç anında o psikoloji ile ne yapacağını bilemeyen bir meslektaşımızın elinden tutmak, ona yardımcı olmak tarif edilmeyecek bir değerdedir.

Bundan dolayı; Kayseri Barosu avukatları olarak, gönüllülük esasına dayalı olarak bir KAN BİLGİ BANKASI oluşturalım istiyoruz. Bu sadece mesleki yardımlaşma değil, ayrıca insani bir değer ifade edecektir. Bu fikri paylaştığım birçok meslektaşımın ara ara kan verdiklerini, ihtiyaç halinde mutlaka yardımcı olacaklarını ifade etmeleri, çok memnuniyet verici olup kendilerine teşekkür ediyorum.

Konu ile ilgili olarak Baro kalemimizde oluşturulacak bilgi arşivine, doldurulacak bir formla müracaat edilmesi, aramızda varolan sevgi ve kardeşliği daha da pekiştirecektir. Şimdiden katkı sağlayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyor, Allah lazım etmesin dualarımı paylaşmayı bir borç biliyorum&S230;.

 

 

KAYSERİ BAROSU BAŞKANI

 AV.FEVZİ KONAÇ

 
                 

ETKİNLİK TAKVİMİ

27.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.