KAMU AVUKATLARI BAKANA SORUNLARINI ANLATTI
Tarih: 19.03.2012 | Okunma Sayısı: 3832

Kamu avukatları toplantısı Türkiye Barolar Birliğinde 06 .03.2012 salı günü yapıldı…

30’u aşkın baro temsilcisinin katıldığı toplantı sonrasında öncülüğünü Mersin Barosu Başkanının yaptığı baro başkanlarından oluşan heyet Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile makamında görüşerek kamu avukatlarının sorunlarını içeren dosyayı bakana sundu.

Katılımcılar daha sonra TBMM’ye geçerek hazırladıkları yasa teklifi önerisini partilerin gurup başkan vekillerine ilettiler.

Türkiye Barolar Birliğinde yapılan kamu avukatları toplantısına Kayseri Barosunu temsilen, Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Fulya ASLAN,Kamu Avukatları Komisyon Başkanı Av.H.İbrahim YILDIRIM ve komisyon üyesi Av.Tülay KAYMAZ katıldılar.