KADINLAR GÜNÜNDE CEZAEVİ ZİYARET EDİLDİ
Tarih: 9.03.2012 | Okunma Sayısı: 8035

     8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Baromuzca Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki kadınlar koğuşuna ve özellikle 6 yaşından küçük çocuklarıyla birlikte kalınılan anneler koğuşuna   ziyarette bulunuldu.

     Ziyarette Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Bülent Bingöl, Adalet Komisyonu  Başkanı ve 1.Ağır Ceza Mahkemesi  Başkanı Sayın Ahmet KALPAK, Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI, Baro Genel Sekreterimiz Av.Cavit DURSUN, Kadın Hakları Komisyonundan sorumlu yönetim kurulu  üyemiz Av.Ümit YÜKSEL, Cezaevi Savcısı  Abdürrahim ALAN ve Kadın Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Ayten TEPECİK ULUTAŞ hazır bulundular.  

     Anneler koğuşundaki  çocuklara oyuncaklar ve çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca anneler koğuşunda eksik olan bir buzdolabı ve televizyon da baromuzca alınarak koğuşa hediye edildi.

     Oldukça duygusal anların yaşandığı ziyarette infaz kurumunda kalan kadınlar ve çocuklarıyla yapılan sohbette giderilmesi mümkün sıkıntıları konusunda notlar alınarak gerekli girişimlerin başlatılacağı da dile getirildi.

     Kayseri Cumhuriyet Başsavcımıza ve Kadın Hakları Komisyonumuza, sadece özgür hayatta, çalışan  ve kendi ayakları üstünde duran kadınlarımızın değil, belki de kendilerinden çok yaşadığımız toplumun kurbanı olarak bulundukları cezaevinde gün sayan ve böyle bir durumda anneliklerini de unutmayan kadınlarımıza gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz.
 
    
 
              
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.