KADIN MİLLETVEKİLLERİ İLE SÖYLEŞİ
Tarih: 5.03.2012 | Okunma Sayısı: 2241

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerimiz çerçevesinde Baromuzca, Cumhuriyetten Bugüne Kadının Siyasetteki Yeri konulu bir söyleşi düzenlendi.

Konferansa konuk olarak, MHP Genel Başka Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar DEMİREL, CHP İstanbul Milletvekili Şafak PAVEY,katıldı. Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Eski Bakanı ve Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal AKŞİT ise son anda ortaya çıkan mazereti nedeniyle davetli olduğu programa katılamadı.
     Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI’nın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşi de konuk milletvekilleri dünyada ve Türkiye’de kadının durumu, politik alanda kadınların yaşadığı sıkıntılar, mecliste bulunan az sayıdaki kadın milletvekilinin politik kaygı gütmeden yaptıkları ve yapmak istedikleri çalışmalar ve bizzat karşılaştıkları  sorunlarla ilgili bilgiler verdiler.