KADIN HAKLARI KOMİSYONUNCA AİLENİN KORUNMASI VE KADINA KARŞI ŞİDDETİN ÖNLENMESİNE DAİR KANUN’UN YENİDEN DEĞERLENDİRİLMESİ" KONULU SEMİNERİ DÜZENLENMİŞTİR.
Tarih: 25.12.2021 | Okunma Sayısı: 646
Erciyes Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde Dr. Öğretim Üyesi Elif Şimşek ÖZKAN moderatörlüğünde gerçekleştirilen "6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’un Yeniden Değerlendirilmesi" konulu seminere, Kadın Hakları Komisyonu Başkanımız Sayın Av. Eylem SARIOĞLU ASLANDOĞAN konuşmacı olarak katılmıştır. Seminere Baro Başkanımız Sayın Av. Ali KÖSE, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Av. Gülçin EKER ÖKSÜZLER, Baromuz avukatlarından Sayın Av. Özden ERTAN, Sayın Av. Nihal BAŞPINAR AKINCI, Sayın Av. Büşra EKİCİ ve Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Prof. Dr. Hülya ERAYDIN ARGUNŞAH katılım sağlamışlardır.