KAÇ BABA KAÇ ADLI OYUNUMUZ SAHNELENDİ.
Tarih: 23.09.2022 | Okunma Sayısı: 1110
Muazzam bir gece&S230;
"Vekaleten Tiyatro Topluluğu" tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda 23.09.2022 günü saat 20:00'de sergilenen "Kaç Baba Kaç" adlı tiyatro oyununu her anından büyük bir keyif alarak izledik.
Aylardır büyük bir gayretle oyuna hazırlanan arkadaşlarımızın her birine ne kadar teşekkür etsek azdır. İzlerken hem güldük, hem de onurlandık.
Salonun merdivenlerinde dahi boşluk kalmaması, tiyatro ekibimizin başarısının göstergesidir.
Kişisel kaprislerle sanata konulan sansüre, yine sanatla verdikleri cevaplar da gecenin en unutulmaz anları idi. Yasaklara rağmen moral bozmadan, çok çok üstün bir performans sergileyen meslektaşlarımızı canı gönülden tebrik ederiz.
Diğer bir yandan oyuna 2 gün kala bize salon konusunda çözüm üreterek oyunun sahnelenmesine vesile olan İl Kültür ve Turizm Müdürümüze de çok teşekkür ediyoruz.
Topluluğumuzun kıymetli oyuncuları, Av. İbrahim Etem KORKUTAN, Av. Yusuf İNAN, Av. Elif Rana MEMİŞ, Av. Ümit EBİL, Av. Hüseyin OLCAR, Av. Hatice Nurgül ASLAN, Av. Merve GÜNDOĞDU, Av. Kemal TURAN, Av. Özge KISAN, Stj. Av. Bedia YAKANER ve Baro Personelimiz Rukiye YILDIZ 'ı tebrik ediyoruz.
Vekaleten Tiyatro Topluluğunu sansürsüz, yasaksız nice sahnelerde görmek dileğiyle&S230; T.C. Kayseri Barosu Başkanlığı

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.