İŞ HUKUKU UYGULAMALARI KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİMİZ YAPILDI.
Tarih: 29.02.2020 | Okunma Sayısı: 1494

Değerli Meslektaşlarım ;
Baro Başkanlığımız ve TBB' ce, "YÜKSEK YARGI ORGANLARI KARARLARI IŞIĞINDA, İŞ HUKUKU UYGULAMALARI" konusunda, konunun en iyi ve yetkin uzmanlarından olan,
1- Sayın BEKTAŞ KAR- (Yargıtay HGK Üyesi) ve
2- Sayın ŞAHİN ÇİL-(Yargıtay 9. HD. Üyesi)' in katılımları ve sunumlarıyla,
Sayın Av. HALİT ADVAN (TBB Eğitim Merkezi YK üyesi)'ın moderatörlüğünde,
29.02.2020-Cumartesi günü, saat 13.00' dan itibaren,
WYNDHAM GRAND (ESKİ HİLTON) OTELİ, Erciyes Konferans Salonunda, kayıtlı 524 hukukçu meslektaşımızın katılımlarıyla, sertifikalı meslek içi eğitim seminerimiz gerçekleştirilmiştir.
Muhteşem bir ambians, katılım ve çok kıymetli sunumlarla, sabah 10.30'dan, akşam 18.00'e kadar süren, tamamen pratik ve uygulamaya yönelik olarak gerçekleşen seminerimiz için, çok değerli Eğitimcilerimize ve TBB Eğitim Merkezimize, Şahsım, Baromuz ve Şehrimiz adına saygı, sevgi ve tebriklerimizi sunuyoruz.
Eğitim seminerimize büyük bir ilgi ve katılım gösteren, salonu tamamen doldurup, akşama kadar büyük bir ilgiyle takip eden tüm Avukat, İş Hakimi, İstinaf Daire Başkan ve Üyeleri, Akademisyen Hukukçu Meslektaşlarımıza ve Stajyerlerimize müteşekkiriz.
Özellikle anlaşılır, oldukça doyurucu, içten ve muhteşem bir sunum yapan eğitimcilerimize tekraren çok teşekkür ediyoruz.
Sevgi ve saygılarımızla.
Av. Cavit Dursun
Kayseri Barosu Başkanı

 

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

27.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.