İNGİLİZCE VE FRANSIZCA DİL KURSU BAŞLIYOR
Tarih: 27.02.2015 | Okunma Sayısı: 3337

İNGİLİZCE VE FRANSIZCA DİL KURSU İÇİN BAROMUZ İLE ESLİ DİL KURSU ARASINDAKİ ANLAŞMA ŞARTLARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR. İNGİLİZCE VE FRANSIZCA DIŞINDAKİ DİĞER DİLLER İÇİN KURS AÇILMAYACAKTIR. DAHA ÖNCESİNDEN KURSLAR İÇİN BAŞVURU YAPAN VE BUNDAN SONRA BAŞVURU YAPACAK OLAN MESLEKTAŞLARIMIZIN İLANDA YER ALAN İRTİBAT NUMARASINI ARAMASI ÖNEMLE DUYURULUR.

SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER KOMİSYONU 
 
 

ESLi Profesyonel İngilizce Programı  

1977 yılından beri Canada ve ABD’de en çok tercih edilen dil okulu olan ESLi hedef odaklı yaklaşımı ve akademik İngilizce eğitimleriyle dünya çapında tanınan bir organizasyondur. 

Uluslararası arenada, uzun zamandır yabancılara İngilizce öğretimi hizmetleri sağlayan ESLi’nin speaking ağırlıklı Genel İngilizce Programı’nın özellikleri aşağıda belirtilmiştir. 

Cambridge Level Placement Test ile seviyenizin ölçülmesinin ardından ait olduğunuz seviyedeki gruplarla beraber 14 kişilik bir öğrenme ortamında öğrenme etkinliği olarak planlanmış dersler devam etmektedir. Her bir dönem 12 hafta sürmektedir. Devam eden dönemin ardından öğrencinin bir sonraki seviyeye geçmesi ve her seviye artışında konuşma pratiğini artırması amaçlanmaktadır.  Eğitim günleri haftada 2 gün ve 3'er saat olarak planlanmıştır. Bu günler Pazartesi-Çarşamba, Salı-Perşembe ve hafta sonu Cumartesi-pazar günleridir. Katılımcıların sayısı ve isteği doğrultusunda günler netleşecektir. 

 

                   Multi skill Cambridge Level Placement Test Uygulaması. 

                   75 Saat profesyonel İngilizce programı. 

                   Ücretsiz ESLi basılı materyal desteği. 

                   Akıllı tahta ve projeksiyon desteğiyle profesyonel interaktif çalışma ortamı. 

                   Yerli ve yabancı uzman eğitmen kadrosu. 

                   Hızlı ve sonuç odaklı speaking programı. 

                   Film seçkisi uygulaması. 

                   Akademisyen danışman desteği. 

                   Devamsızlık ve seviye takibi. 

• Kameraya kaydedilen derslerin öğrencilerimiz ile internet ve CD ortamında paylaşımı Kurs bitiminde katılımcılar Yurtdışında en az 1 haftalık eğitim için kurumumuzdan en uygun fiyatlandırma hakkı kazanacaktır. Bu rakamlar şartlara ve gidilecek yer, tarih vb. kriterlere göre %15 ile %25 arasında değişebilir.

 

ESLi Genel İngilizce Programı Liste Fiyatı ₺850’dir. 

Kayseri Barosu üyesi avukatlara özel kurs fiyatımız; her bir öğretim dönemi(kur) için ₺600’dir.      Bu tutar kredi kartından ödemelerde 9 ay taksitli fiyatıdır. Peşin ödemelerde bu fiyat  ₺550 olarak uygulanacaktır. Aynı zamanda Türkiye Finans Tüketici Kredisi ile okulumuzdan 36 aya kadar vadelendirme, şubeye gidilmeden, çok cüz'i vade farkları ile  yapılabilecektir.  

Kursumuzun planlaması bir kur 75 saat olarak yapılmıştır, fakat en üst düzeyde verim alabilmek için kurumumuz 150 saatlik 2 kur önermektedir. Toplamda alınacak 150 saatlik (2 kur )eğitim ile, kurs bitiminde kursiyerlerimizin İngilizce’yi temel düzeyde kesinlikle konuşması hedeflenmektedir. 

Bu programımızdan tüm avukatlarımızın eş ve çocukları da aynı şartlarla yararlanabilirler.

 

İrtibat İçin : Oğuzhan Özkan veya Dicle Çakıroğlu

 

Hunat Mahallesi Zenneci Sokak Mollaoğlu İş Merkezi 14/102 Melikgazi – KAYSERİ 

T: 352 223 93 20 – F: 352 233 58 02 

Facebook.com/eslikayseri info@esli-kayseri.com   
 
 

ESLi Fransızca Programı  

1977 yılından beri Canada ve ABD’de en çok tercih edilen dil okulu olan ESLi hedef odaklı yaklaşımı ve akademik Fransızca eğitimleriyle dünya çapında tanınan bir organizasyondur. 

Uluslararası arenada, uzun zamandır yabancılara Fransızca öğretimi hizmetleri sağlayan ESLi’ nin konuşma ağırlıklı Genel Fransızca Programı’nın özellikleri aşağıda belirtilmiştir. 

Başlangıç seviyesinden itibaren profesyonel gruplarla beraber 14 kişilik bir öğrenme ortamında öğrenme etkinliği olarak planlanmış dersler devam etmektedir. Her bir dönem 12 hafta sürmektedir. Devam eden dönemin ardından öğrencinin bir sonraki seviyeye geçmesi ve her seviye artışında konuşma pratiğini artırması amaçlanmaktadır. Eğitim günleri haftada 2 gün ve 3'er saat olarak planlanmıştır. Bu günler Pazartesi-Çarşamba, Salı-Perşembe ve hafta sonu Cumartesi-pazar günleridir.  Katılımcıların sayısı ve isteği doğrultusunda günler netleşecektir.

  

                          Level Placement Test Uygulaması. 

                  75 Saat profesyonel Fransızca programı. 

                  Ücretsiz ESLi basılı materyal desteği. 

                  Akıllı tahta ve projeksiyon desteğiyle profesyonel interaktif çalışma ortamı. 

                  Türkçe ve Fransızca bilen Yabancı Uzman eğitmen desteği. 

                  Hızlı ve sonuç odaklı konuşma programı. 

                  Film seçkisi uygulaması. 

                  Devamsızlık ve seviye takibi. 

                  Kameraya kaydedilen derslerin öğrencilerimiz ile internet ve CD ortamında paylaşımı

                  Kurs bitiminde katılımcılar Yurtdışında en az 1 haftalık eğitim için kurumumuzdan en uygun fiyatlandırma hakkı kazanacaktır. Bu rakamlar şartlara ve gidilecek yer, tarih vb. kriterlere göre %15 ile %25 arasında değişebilir.

 

ESLi Fransızca Programı Liste Fiyatı ₺950 ’dir. 

Kayseri Barosu üyesi avukatlara özel kurs fiyatımız; her bir öğretim dönemi(kur) için ₺600’dir.   Bu tutar kredi kartından ödemelerde 9 ay taksitli fiyatıdır. Peşin ödemelerde bu fiyat  ₺550 olarak uygulanacaktır. Aynı zamanda Türkiye Finans Tüketici Kredisi ile okulumuzdan 36 aya kadar vadelendirme, şubeye gidilmeden, çok cüz'i vade farkları ile yapılabilecektir.   

 

Kursumuzun planlaması bir kur 75 saat olarak yapılmıştır, fakat en üst düzeyde verim alabilmek için kurumumuz 150 saatlik 2 kur önermektedir. Toplamda alınacak 150 saatlik (2 kur)eğitim ile, kurs bitiminde kursiyerlerimizin Fransızca’yı temel düzeyde kesinlikle konuşması hedeflenmektedir. 

Bu programımızdan tüm avukatlarımızın eş ve çocukları da aynı şartlarla yararlanabilirler.

İrtibat İçin : Oğuzhan Özkan veya Dicle Çakıroğlu

 

  

Hunat Mahallesi Zenneci Sokak Mollaoğlu İş Merkezi 14/102 Melikgazi – KAYSERİ 

T: 352 223 93 20 – F: 352 233 58 02 

Facebook.com/eslikayseri info@esli-kayseri.com   

ETKİNLİK TAKVİMİ

27.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.