İCRA İFLAS HUKUKU KONFERANSIMIZ YAPILDI
Tarih: 20.02.2012 | Okunma Sayısı: 3778
           Baromuzca gerçekleştirilen ve Av.Talih UYAR'ın konuk olduğu "İcra İflas Hukuku" konulu konferansımız 18.02.2012 Cumartesi günü, 10.00-16.00 saatleri arasında,  Kayseri ve Civarı Elektrik A.Ş Konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferansın açılış konuşmasını yapan Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI, İcra İflas Hukuku konusunda son günlerde gündeme gelen kanun tasarısı ile yapılacak değişiklikler konusunda meslektaşlarımızın bilgilendirilmesinin hedeflendiğini, bu anlamda bu konferansın faydalı olacağını, diğer kanun değişiklikleri ile ilgili konferans ve seminerlerinde yine devam edeceğini belirtti.
           Av.Talih UYAR, İcra İflas Kanunu tasarısı ile gündeme gelen değişiklikler, tasarıdaki eksik kalan yönler, yeni getirilen maddelerle ilgili değerlendirmeler yaparak, meslektaşlarımızın tasarı yasalaştığından karşılaşabileceği sıkıntılar ve çözüm yollar konusunda da bilgiler verdi. Programın ikinci bölümü ise soru cevap şeklinde gerçekleştirilen programda meslektaşlarımız uygulamada karşılaşktıkları sorunlarla ilgili bilgi aldılar.
           Programa meslektaşlarımızın yanısıra icra mahkemesi hakimleri, icra müdürleri ve avukat katiplerinden de yogun katılım sağlandı.
           Konferans sonunda Av.Talih UYAR'a yoğun hava muhalefetine rağmen Kayseri'mize gelerek sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür plaketi sunuldu.

19.09.2024