HUKUK UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK EĞİTİMİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR
Tarih: 5.03.2015 | Okunma Sayısı: 2165

Türkiye Barolar Birliği tarafından 2015 yılı Nisan ve Mayıs ayında düzenlenmesi planlanan "Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi" programı başvuruları devam etmektedir.

Eğitimin süresi kesintisiz 8 gün ve 65 ders saatidir. Ücret, eğitim materyalleri ve KDV. dahil 1.400,00 TL.’dir. Mevzuat uyarınca eğitim programına katılmak için beş yıllık mesleki kıdeme sahip olmak gerekmektedir. Eğitime devam zorunluluğu bulunmaktadır. Derslerin 1/12’sine devam etmeyenlerin eğitim programıyla ilişiği kesilecektir. Dersler, Kayseri Barosu Seminer Salonu’nda yapılacaktır.  

Her bir grup kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır. 30’dan az başvuru olması halinde program iptal edilecektir. 30’dan fazla başvuru olması halinde ayrı bir grup ve sınıf açılacaktır. Kayıtlar ücret yatırma sırasına göre alınacak ve bu sıraya göre gruplar oluşturulacaktır. Eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımızın baro kalemine eğitim ücretini ödeyip başvuru yapmaları, daha önceden başvuru yapan meslektaşlarımızın eğitim ücretini 15.03.2015 günü mesai bitimine kadar yatırmaları, ücret ödemesi yapmayanların başvurularının kabul edilmeyeceği önemle duyurulur.

SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLER KOMİSYONU 

ETKİNLİK TAKVİMİ

27.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.