HSYK’ DAN BAROMUZA ZİYARET.
Tarih: 14.12.2012 | Okunma Sayısı: 3635

        Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi  ve  Önceki dönem Baro Başkanımız Sayın Av.  Ali AYDIN 14.12.2012 günü  Baromuzu  ziyaret etti. Baro Başkanlığı odasında başlayan ziyaret sonrasında baro salonumuzda sohbet havasında devam etmiştir.   Baro Başkanımız Av. Fevzi  KONAÇ  ,  Yönetim Kurulu üyelerimiz  ve Meslektaşlarımızla beraber uzun süre  görüştü. Kayseri Baro Başkanlığına yeni dönem baro başkanı olarak seçilmesi nedeniyle  Av.Fevzi Konaç’ ı ve Yönetim Kurulunu  tebrik eden  HSYK  üyesi Av. Ali  AYDIN   avukatların problemlerine çözüm üreteceğine inandığını, avukatlık mesleği  ve  Baromuz  yararına olan her türlü çalışmada her zaman Kayseri Barosunun yanında olacağını söyledi .

       Baro Başkanımız Av. Fevzi KONAÇ ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve nazik ziyareti için Sayın Av. Ali AYDINA’ a teşekkür ederek, seçilmiş oldukları görevle  ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söylediler.

    HSYK Üyesi Av.  ALİ AYDIN Yapımı devam etmekte olan yeni  Adalet Sarayını  gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.