GÖKHAN SEZEN VE KOROMUZDAN MUHTEŞEM KONSER
Tarih: 7.04.2012 | Okunma Sayısı: 3004

5 Nisan Avukatlar Günü etkinliklerimiz çerçevesinde baromuz TSM korosu ve konuk sanatçı Gökhan SEZEN’in katılımıyla gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği konserimiz 03 Nisan 2012 Salı akşamı Sabancı Kültür Sitesinde yapıldı.

Programın ilk bölümünde, Türk Sanat Müziğinin Uşşak ve Hüseyni makamlarında 12 eser koro ve solo performanslarla sergilendi. TRT sanatçısı Gökhan SEZEN’in konuk sanatçı olarak sahne aldığı ikinci bölümde de yine sanat müziğimizin dillerden düşmeyen en güzel şarkıları dinleyicilerle buluştu. Konserin unutulmaz anları ise salondaki tüm dinleyicilerin bu güzel eserlere, bir ağızdan koro uyumu içerisinde eşlik etmeleri oldu.

Konserimizde emeği geçen tüm avukat meslektaşlarımıza ve konuk sanatçımız Gökhan SEZEN’e bizlere böyle güzel bir bahar akşamı yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.