ERCİYES&S217;TE STAJ EĞİTİM ÇALIŞMALARI
Tarih: 11.01.2012 | Okunma Sayısı: 2671
Baromuz staj eğitim proğramları çerçevesinde, stajyerlerimize 6-7-8 Ocak 2012 tarihlerinde üç gün süreli kişisel gelişim ve davranış konulu staj eğitim çalışması Erciyes Üniversitesi Erciyes Otelinde gerçekleştirildi.
Staj eğitim çalışmalarına eğitmen olarak katılan Devlet Tiyatrosu sanatçısı  İsmail Adnan ERBAŞ, Diksiyon, davranış şekilleri,hitabet,  hakkında uygulamalı bir seminer verirken  Eray ESERO ise kişisel gelişim ve etkileşim konularında stajyerlerimize bilgiler verdi.
Stajyerlerimiz, staj eğitim çalışmalarının böyle güzel bir ortamda hem eğlence hem eğitim şeklinde yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.
Eğitim çalışmalarından arta kalan zamanlarda dağ havası almak için çevre gezileri yanında, özellikle akşamları tertip edilen eğlenceli organizasyonlarla da bu güzel anlar paylaşıldı. Stajyerlerimizden yoğun ilgi ve beğeni gören çalışmalar 8 Ocak 2012 Pazar günü sona erdi.