CUMHURİYET BAŞSAVCIMIZ BAROMUZU ZİYARET ETTİ
Tarih: 20.05.2011 | Okunma Sayısı: 2297
Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Bülent BİNGÖL, Baromuza nezaket ziyaretinde bulundu.
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Bülent BİNGÖL, Baromuza nezaket ziyaretinde bulundu. Göreve başlamasının ardından baromuzca ziyaret edilen ve yeni görevinde başarılar dilediğimiz sayın Başsavcımız Bülent BİNGÖL, 18.05.2011 günü baromuza iade- i ziyarette bulundu.
Baro Başkanımızla birlikte yönetim kurulumuzun da hazır bulunduğu ziyaret, sohbet havası içinde geçerken, adliyemizin sorunları, yeni yapılmakta olan adliye ve baromuza ayrılan bölüm hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Bizler de Kayseri barosu olarak sayın Başsavcımız Bülent BİNGÖL beye hoş geldiniz diyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

19.09.2024