ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONUNCA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KIZ ANADOLU LİSESİ’NDE ÇOCUK HAKLARI VE EŞİTLİK KONUSUNDA SEMİNER VERİLMİŞTİR.
Tarih: 10.03.2022 | Okunma Sayısı: 547
Baromuz Çocuk Hakları Komisyonunca 15 Temmuz Şehitler Kız Anadolu Lisesi’nde Çocuk Hakları ve Eşitlik konusunda seminer verilmiş olup, konuşmacı olarak Çocuk Hakları Komisyonu Başkan Yardımcımız Av.Burçin YALDIZ ve Çocuk Hakları Komisyonu Üyemiz Av. Nazime KALAN katılım sağlamıştır. Konuşmacılarımıza, katılım sağlayan Çocuk Hakları Komisyonu Başkanımız Av. Nihal BAŞPINAR AKINCI’ya, Komisyondan sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Gülçin EKER ÖKSÜZLER’e, Komisyon üyelerimiz Av. Buket SEZGİN’e veAv. Dimaze YILDIRIM’a, misafirperverlikleri ve ilgileri için 15 Temmuz Şehitler Kız Anadolu Lisesi öğretmenlerine teşekkür ederiz.