CMK GÖREVLENDİRME VE UYGULAMALARINDAKİ SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNE İLİŞKİN ÇALIŞTAY YAPILDI.
Tarih: 24.05.2022 | Okunma Sayısı: 343

Türkiye Barolar Birliği (TBB) CMK Komisyonu Yürütme Kurulu’nun talebi ve Birlik Yönetim Kurulu’nun kararı ile programlanan “CMK Görevlendirme ve Uygulamalarındaki Sorun ve Çözüm Önerileri” başlıklı çalıştay, baroların CMK temsilcilerinin katılımıyla, TBB’nin ev sahipliğinde yapıldı.

TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Bayram’ın koordinatörlüğünde; 58 barodan, 75 meslektaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen ve iki gün (21-22 Mayıs 2022) süren çalıştaya Baromuzu temsilen CMK Komisyonundan sorumlu Baromuz Genel Sekreteri Sayın Av. Sedat KARABULUT katıldı.

Çalıştayda, 8 ayrı yuvarlak masa oluşturulmuş, her masada ekte sunulan çizelgede yer alan sorunlar değerlendirilmiş, her masa tarafından sorunlara ve çözüm önerilerine dair düzenlenen raporlar, TBB Başkanlığı CMK Komisyonu Yürütme Kurulu tarafından tek rapor haline getirilerek Haziran ayında düzenlenecek olan Baro Başkanları toplantısında gündem maddesi olarak değerlendirmeye alınmasına karar verilmiştir.

Saygılarımızla duyurulur.