BÜYÜK SAVUNMA YÜRÜYÜŞÜ VE MİTİNGİ
Tarih: 2.05.2024 | Okunma Sayısı: 306
81 Baromuz ve Türkiye Barolar Birliğinin düzenlediği Büyük Savunma Mitingi 27 Nisan 2024 tarihinde Ankara'da gerçekleştirildi. Türkiye Barolar Birliği önünden mitingin yapılacağı Anıtpark'a kortej halinde yüründü. Miting alanına gelindiğinde, Genç Avukatlar Çalıştayı Sonuç Bildirgesi okundu, mitingde Türkiye Barolar Birliği Başkanımız ile Türkiyemizin 7 coğrafi bölgesini temsilen 7 Baro Başkanımız konuşmalar yaptı. Mesleki sorunlarımız ve çözümleri, hukuk devleti ve bağımsız yargı ile ilgili taleplerimiz dile getirildi. Baromuz adına yürüyüş ve mitinge Baro Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve meslektaşlarımız katılım gösterdi. Bu mitingin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve Türkiye'nin her yerinden katılan meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.