BORÇLAR KANUNU SEMPOZYUMU YAPILDI
Tarih: 9.04.2012 | Okunma Sayısı: 3906

Yeni Türk Borçlar Kanunu Sempozyumumuz,  07.04.2012 Cumartesi günü Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet KILIÇOĞLU, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vedat BUZ, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emel BADUR ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Araştırma Görevlisi Başak PAK' ın konuk olduğu sempozyumun açılış konuşmaları Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI ve Ankara Barosu Başkanı Prof. Dr. Av. Metin FEYZİOĞLU tarafından yapıldı.

Oturum başkanlığını  Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersan ERZURUMLUOĞLU’nun yaptığı sempozyumun, öğleden önceki ilk oturumunda ,  Prof. Dr. Ahmet KILIÇOĞLU, yürürlüğe girecek yeni Türk Borçlar Kanununda Sözleşmeler ve Haksız Fiilden Doğan Borçlar,  Prof.Dr.Vedat BUZ ise ifa ve ifa edilmeme konularında bilgiler verdi.

Öğleden sonraki ikinci oturumda, Doç. Dr. Emel BADUR, Kefalet Sözleşmeleri,  araştırma görevlisi  Başak PAK ise yayın sözleşmeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Programın uzunluğu nedeniyle tüm katılımcı ve konuklara öğle yemeği ikramında bulunulan empozyuma, meslektaşlarımızın yanı sıra Kayseri adliyesi hakim ve savcılarından da  yoğun katılım sağlandı.

Program sonunda katılımcı hocalarımıza, katılımları ve verdikleri değerli bilgiler için teşekkür edilerek, günün anısına birer plaket sunuldu.

19.09.2024