BAROMUZUN ANLAŞMA YAPTIĞI FİRMALAR
Tarih: 8.03.2013 | Okunma Sayısı: 5393

Baromuz ile firmalar arasında yapılan anlaşmalar:

Meslektaşlarımızın daha kaliteli ve daha ucuz hizmet satın alabilmesi amacıyla anlaşmış bulunduğu firmalar ve anlaşma şartları aşağıda arz edilmiştir. Diğer sektörlerle ilgili çalışmalar devam etmekte olup neticelendiğinde gerekli duyurular yapılacaktır.

1- Kaşıkla Mantı Restaurant

Alpaslan Mh. Bahar Cd. Cafe Restaurant ve Anbar Merkez Restaurantta geçerli olmak üzere (paket ürünler hariç) %10 iskonto uygulanacaktır. Sözleşme 31.12.2013 tarihine kadar geçerlidir.

İrtibat Tel.:0.352.326 40 00 – www.kasikla.com

2- Kolcuoğlu Restaurant

Form AVM şubelerinde %5, İpeksaray AVM şubelerinde %10 ve Merkez Restaurantta %20 iskonto uygulanacaktır. Sözleşme 21.02.2014 tarihine kadar geçerlidir.

3- Nüzhet Otel

Standart Oda              Single: 75 TL.             Double: 100 TL.         Trpl: 135 TL.

Suit Oda                     Single: 110 TL.           Double: 160 TL.

Yukarıda belirtilen oda fiyatlarına KDV ve açık büfe kahvaltı dahildir. Sözleşme 31.12.2013 tarihine kadar geçerlidir.

Adres:Fatih Mh. Kocasinan Blv.No:128 Kocasinan/KAYSERİ

İrtibat:0.352.222 20 70 - www.nuzhetotel.com

4-Ommer Otel

Deluxe                       Single              BB      150 TL.

Deluxe                       Double            BB      190 TL.

Double Deluxe           Single              BB      180 TL.

Double Deluxe           Double            BB      230 TL.

Suit Deluxe Oda        Double             BB      280 TL.

Yukarıda belirtilen oda fiyatlarına KDV ve açık büfe kahvaltı dahildir. Sözleşme 30.12.2013 tarihine kadar geçerlidir.

Adres: Osman Kavuncu Bulvarı No:425 KAYSERİ

İrtibat: 0.352.315 00 00

5- Dünya ve Avrupa Hastaneleri

Ayaktan ve yatarak tedavilerde hastane ilave ücretine %25 indirim uygulanacaktır. İndirimler (ayaktan ve yatarak) Profesör ve Doçentler için uygulanmayacaktır. Ayaktan ve yatarak özel yapılan (SGK hariç) işlemlerde hastane cari fiyatlarından %25 indirim uygulanacaktır. Sözleşme 01.02.2014 tarihinde sona erecektir.

Yukarıda belirtilen tüm sözleşmelerden avukat ile eş ve çocukları avukatlık kimlik kartını göstermesi şartıyla faydalanabileceklerdir. Eş ve çocukların faydalanabilmesi için avukatın kimlik belgesi fotokopisini ibraz etmeleri yeterlidir. Restaurant ve otel sözleşmelerine avukat misafirleri de dahildir. Oteller bayram, yılbaşı, resmi tatil vb. özel günlerde fiyatlarda değişiklik yapma hakkına sahiptirler. Saygılarımızla duyurulur.

SOSYAL KÜLTÜREL SPORTİF FAALİYETLER KOMİSYONU

20.09.2024