BAROMUZU ZİYARET.
Tarih: 8.02.2013 | Okunma Sayısı: 2733

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi   PROF. DR. Bülent  ÇİÇEKLİ 07.02.2013 tarihinde   Baromuzu  ziyaret ederek Baro Başkanımız Av. Fevzi KONAÇ ve  Yönetim Kurulu üyelerimize yeni görevlerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

HSYK' nun yeni yapısıyla demokratik bir yapıya kavuştuğunu, ancak zamanla daha demokratik bir yapıya kavuşacağını düşündüğünü, bu konuda gerek Adalet Bakanlığı'nın gerekse HSYK'nun bir çalışma içerisinde olduğunu, ilerleyen zamanlarda yapılan bu çalışmaların somutlaştıkça kamuoyuna açıklanacağını belirtti.  Kayseri'nin İç Anadolu Bölgesi'nin en hızlı gelişen ve büyüyen şehri olma özelliği yanında son zamanlarda yapılan yasal düzenlemelerle Kayseri'nin adeta bir yargı merkezi haline geleceğini, İstinaf Mahkemesi'nin Kayseri'de kurulmasının öneminin büyük olduğunu, kendilerinin de bu konuyu yakinen takip ettiklerini ve sonuçta İstinaf Mahkemesi'nin Kayseri'ye kazandırılmış olduğunu dile getirdi

Baro Başkanımız  Av . Fevzi KONAÇ  yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek  PROF. DR. Bülent ÇİÇEKLİ' ye hatıra olması bakımından hediyesini vererek  teşekkür  etti.

20.09.2024