BAROMUZDAN DUYURU
Tarih: 18.02.2016 | Okunma Sayısı: 1891

KAYSERİ BARO BAŞKANLIĞI
              17.02.2016

Baromuz Çocuk Hakları Komisyonu tarafından Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne yapılan ziyarette Kurum bünyesinde bulunan hükümlü-tutuklu annelerinin yanında kalan kreş yaşına uygun çocuklar olduğu ve annelerinin çocukları için okula gönderilmesi konusunda Kuruma dilekçe verdikleri öğrenilmiştir. Komisyonumuz konu ile ilgili görüşmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyarette bulunmuş, yapılan görüşme sonrasında çocukların okul kayıtlarının yapılmasında bir engel olmadığı ve uygun bulunan okullara kayıtlarının yapılabileceği yönünde görüş aldıktan sonra gerekli işlemlerin takipçisi olarak 17.02.2016 tarihi itibariyle çocuklar okula başlamışlardır.

BİR ÇOCUK GÜLER,DÜNYA DEĞİŞİR  sloganıyla çıktığımız bu yolda çocuklarımızın okula başlamaları ile bir nebze de olsa yüzlerinde gülümsemeye sebep olmak ve hayatlarına yeni bir umut ışığı doğurmanın mutluluğu içerisindeyiz.

28.09.2024