BAROMUZDA DEVİR TESLİM
Tarih: 18.10.2012 | Okunma Sayısı: 3489

13-14 Ekim 2012 tarihlerinde yapılan Kayseri Barosu Olağan Genel Kurul ve seçimler sonucu kesinleşen listelerin ardından 18.10.2012 günü saat:10.00' da Baro Başkanlığımızda devir teslim töreni gerçekleşti.
         Önceki dönem Baro Başkanımız Av. Murat ŞİRVANLI, yeni Baro Başkanımız Av. Fevzi KONAÇ ve bir çok meslektaşımızın katıldığı ve basına açık olarak gerçekleşen devir teslim töreninde bir konuşma yapan önceki Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI, yeni seçilen başkan ve tüm kurulları tebrik etti ve baromuz adina güzel ve faydalı hizmetler beklediklerini belirterek başarılar diledi.

Baro Başkanımız Av.Fevzi KONAÇ ise yaptığı konuşmada; Geldikleri bu önemli görevin bilincinde olduklarını, Kayseri Barosu ve Kayseri adina en güzel şekilde hizmet etmeyi amaçladıklarını, bunun için ellerinden geleni ve meslektaşlarına karşı verdikleri sözleri en iyi şekilde yerine getirmeye çelışacaklarını belirterek, şu ana kadar ki hizmetleri nedeniyle Av.Murat ŞİRVANLI ve yönetim kuruluna teşekkür ederek çiçek takdim etti.

20.09.2024