BARO BAŞKANIMIZIN ADIYAMAN ZİYARETİ
Tarih: 29.05.2012 | Okunma Sayısı: 2539
          Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI, Adıyaman Barosunu ziyaret etti. Baromuzca gerçekleştirilen Güneydoğu turundan önce Adıyaman Barosunu ziyaret eden Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI, Adıyaman Barosu Başkanı Av.Demirhan SEÇİLMİŞ'i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Görüşmede,  Adıyaman'ın kendisi için  farklı duygular uyandıran çok özel bir yeri olduğunu belirten Baro Başkanımız, ağabeyinin öğretmenliği sebebiyle 1965-1966 yıllarında kendisinin de ağabeyi ile birlikte Adıyaman'da kaldığını ve liseyi Adıyaman Lisesinde tamamladığını, ziyaretinde o dönemki arkadaşları ile hasret giderdiğini ve ziyaretten ve dostlarını görmekten son derece mutlu olduğunu beyan etti.

Baro Başkanımızın ziyareti ve dostlarıyla buluşması Adıyaman yerel medyasında da yer buldu.