BARO BAŞKANIMIZ MELİKŞAH ÜNİVERSİTESİNDE
Tarih: 20.02.2013 | Okunma Sayısı: 559
      Baro Başkanımız Av. Fevzi KONAÇ, Başkan Yardımcımız Av. Mükremin YALÇINTAŞ ve yönetim kurulu üyemiz Av.Mehmet DURMUŞ, Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesince düzenlenen ''Avukat Olmak'' konulu söyleşiye katıldılar.
    Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanu Prof. Dr. Murat ŞEN'in daveti üzerine gerçekleşen söyleşi öncesinde Baro Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri dekanı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Prof.Dr. Murat ŞEN'e sunulan armağan ve kısa sohbetin ardından Hukuk Fakültesi öğrenci kulübünce organize edilen söyleşiye katılan baro başkanı ve yönetim kurulu üyelerimiz dekan beyin moderetörlüğündeki söyleşiye katıldılar. Fakülte öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen söyleşi boyunca baro başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizce geleceğin hukukçu adaylarına Türkiye ve dünyada hukuk ve hukukçunun misyonu, avukatın ne olduğu ve nasıl olması gerektiği, gelişen dünya ve bu gelişmelere adapte olmanın avukat açısından zorunluluğu, teori ve pratiğin bir avukatta aynı düzeyde hayat bulmasının önemi,avukatlık hukuku gibi bir çok konuda yaşanmış örneklerle açıklamalar yapıldı.
   Proğramın son bölümünde ise katılımcı öğrencilerden gelen sorulara konuklarca cevaplar verildi. Proğramın ardından Dekan Prof. Dr. Murat ŞEN tarafından Baro Başkanımız Av. Fevzi KONAÇ'a günün anısı olarak bir plaket sunuldu.   

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.