AVUKATLAR GÜNÜ YEMEĞİ
Tarih: 8.04.2012 | Okunma Sayısı: 7309

5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle meslektaşlarımıza Toyota Kaşıkla Restontta akşam yemeği düzenlendi.

Yemeğe meslektaşlarımızın yanı sıra, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Bülent BİNGÖL, Kayseri Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı ve 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı  Ahmet KALPAK, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Metin KARACAN, Ankara Barosu Başkanı Prof.Dr. Av. Metin FEYZİOĞLU,  Ankara Barosu yönetim kurulu üyeleri ve  Borçlar Kanunu sempozyumu için misafirimiz olan değerli hocalarımız katıldılar.

Yemekte, meslekte 25. yılını dolduran meslektaşlarımız Av. Kadriye ÖKTEM ve Av. Yücel KAYA’ya 25.yıl anısına birer plaket verildi.

Yemekte bir konuşma yapan Baro Başkanımız Av. Murat ŞİRVANLI, tüm avukatların Avukatlar Günü’nü kutlayarak, böyle önemli bir günde kardeş baro olarak gördükleri Ankara Barosu Başkan, yönetim kurulu üyeleri, ve konferans vermek üzere misafirimiz olan değerli hocalarla birlikte olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, tüm meslektaş ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

19.09.2024