ATÖLYE EĞİTİMLERİNE VE BAŞVURULARA İLİŞKİN DUYURU
Tarih: 23.12.2021 | Okunma Sayısı: 2250

ATÖLYE EĞİTİMLERİNE İLİŞKİN DUYURU

23.12.2021

 

Eğitim Komisyonumuz tarafından Atölye Eğitimleri kapsamında, hangi alanlarla ilgili olarak eğitim planlandığına, eğitimlerin içeriğine ve her bir eğitimin süresine ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda sunulmuştur.

Belirtilen eğitim alanları dışındaki alanlarla ilgili de (İdare, Vergi, Miras, Tüketici, Muhasebe, UYAP gibi) çalışmalar yapılmakta olup bilahare duyuru yapılacaktır. Eğitimlere yönelik öneri ve talepler, süresiz bir şekilde Baro kalemine iletilebilecektir.

Her bir eğitimle ilgili başvuru sayısına göre gruplar oluşturulacak olup, eğitimcilerin müsaitliği, başvuru sayısı dikkate alınarak eğitim süresine ve içeriğine ilişkin değişiklikler yapılabilecektir. Yeterli sayıda başvurunun olmaması halinde o alandaki eğitim iptal edilebilecektir.

Eğitimlerin baro seminer salonumuzda yapılması planlanmakta olup eğitimlerin çakışması söz konusu olmayacaktır. Bu nedenle birden fazla eğitim alanına başvuru yapılabilir.

Başvuruların 30.12.2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar yazılı olarak Baro kalemine yapılması gerekmekte olup başvuru anında, hangi eğitimlere başvurulduğunun belirtilmesi, aynı zamanda her bir eğitim için belirlenen 150,00 TL. ücretin Baro kalemine ödenmesi gerekmektedir. Sağlık sebepleri (belgelendirmek kaydıyla) dışında yatırılan ücretler iade edilmeyecektir.

Başvuru süresi bittikten sonra eğitimlerin tarihlerine ilişkin yeni duyuru yapılacaktır.

Eğitimlerde yoklama alınacak olup eğitimlere eksiksiz katılım sağlayanlara sertifika verilecektir.

Eğitimlere tüm hukukçular katılabilecek olup hukukçu dışı başvuru alınmayacaktır.

Eğitimlerin hafta içi günlerinde saat 13:00 – 17:30 arasında yapılması planlanmaktadır.

Saygılarımızla.

KAYSERİ BAROSU BAŞKANLIĞI EĞİTİM KOMİSYONU

 

Eğitim Alanları - İçerik ve Süre Detay Bilgileri Excel Formatı İçin Tıklayınız.

 

 


ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.