AKP MİLLETVEKİLİ ADAYLARINDAN ZİYARET
Tarih: 20.05.2011 | Okunma Sayısı: 2346
Ak Parti Kayseri milletvekili adayları Mustafa ELİTAŞ, AHMET ÖKSÜZKAYA, İsmail TAMER, Pelin Gündeş BAKIR ve Murat Cahit CINGI, Baro Başkanımız Av. Murat ŞİRVANLI ve yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Baro başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI “ Yapılacak seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ettiklerini, seçilecek meclisin, Avukatlık Kanununda gerekli düzenlemeleri yapmasını, özellikle düzenlemesi askıda kalmış Avukatlık Sınavının bir an önce uygulama şekline yönelik düzenlemelerin yapılarak hayata geçirilmesi gerektiğini, Arabuluculuk Kanun tasarısının doğru ve uygun bir düzenleme olmadığını, bu nedenle geri çekilmesi ya da ilgili maddelerin düzeltilmesi gerektiğini, Kayseri’ye mutlak surette bir istinaf mahkemesi kurulması gerektiğini, yapılmakta olan Adliye binasında baroya ayrılan yerin inşaat ve teslim durumunun uygun ve doğru olmadığını, yargı erkini oluşturan iddia, savunma ve karar organları arasında ayrımcılığa yol açtığını , 2009 yılında inşaat projesine, 2010 yılı 3. Ayda ihale şartnamesine konulan, D blok zemin kattaki  şerhin kaldırılması gerektiğini, baroya ayrılan yerin inşaat ve teslim durumunun bir an önce düzeltilmesi gerektiğini  belirtti.

Milletvekilleri Ahmet ÖKSÜZKAYA ve Mustafa ELİTAŞ  ile milletvekili adayları Pelin GÜNDEŞ BAKIR, Murat Cahit CINGI ve İsmail TAMER ise “ Kayseri Barosunun öneminin farkında olduklarını, yeniden seçilmeleri halinde dile getirilen konularda her zaman görüşmeye ve yardımcı olmaya hazır oldukların belirttiler.

19.09.2024