ADALETİN RESİM VE YAZI HALİ
Tarih: 30.04.2012 | Okunma Sayısı: 7463

Baromuzca ilköğretim ve liseler arası düzenlenen Adalet  konulu resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı.yarışmada dereceye giren eserlere, 04.05.2012 günü Staj Eğitim Merkezimizde düzenlenen törenle ödülleri verildi. Törene Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI ile birlikte yönetim kurulu üyelerimiz, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, ödül kazanan öğrenciler, öğretmen ve velileri ile birlikte katıldılar.  

 Resim Yarışmasında  ;   

 Bünyan Namık Kemal İ.Ö.O 7/B sınıfı öğrencisi Burak ERDOĞAN birinci, Mehmet Sepici 60.Yıl Cumhuriyet İ.Ö.O  7/A sınıfı öğrencisi İpek POLAT ikinci,  Mehmet Sepici 60.Yıl Cumhuriyet İ.Ö.O   7/A sınıfı öğrencisi Esma BOZDOĞAN üçüncü olurken,Yahyalı Atatürk İ.Ö.O Yahyalı Seher ELMACI ise mansiyon ödülü kazandılar.  
 

           Kompozisyon dalında ise ;

Sami Yangın Anadolu Lisesinden Ozan Can ÇİMEN, birinci, Kilim Sosyal Bilimler Lisesinden   Fatma Nur BOYLU  ikinci,                              
Sami Yangın Anadolu Lisesinden Sümeyra KOÇER ise üçüncü oldu. Sami Yangın Anadolu Lisesi öğrencisi Kemal Selçuk YÜCEL ise mansiyon ödülüne hak kazandı.

            Değerlendirmelerin Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan yarışma komisyonunca yapıldığı yarışmada birincilere diz üstü bilgisayar, ikincilere masa üstü bilgisayar, üçüncülere dijital fotoğraf makinesi, mansiyon ödülü olarak ise mp3 müzik çalar hediye edildi.  

                Bizler de yarışmamıza ilgi gösteren adaleti kendilerince resim ve yazı diliyle yorumlamaya çalışan ve bunu da en güzel şekilde ortaya çıkardıkları eserleriyle bizlere sunan öğrencilerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

19.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.