ADALET KONULU YARIŞMA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Tarih: 19.05.2011 | Okunma Sayısı: 2035
İlköğretim Okulları Arası Adalet Konulu Yarışmamızın Ödül Töreni yapıldı.

İlköğretim Okulları Arası   Adalet Konulu Yarışmamızın Ödül Töreni 6 Nisan 2011 Salı günü yapıldı.İl Kültür Müdürlüğü Salonunda yapılan törene Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI ile birlikte Kayseri Milli eğitim Müdürü Erdoğan AYATA, derece alan okulların öğrencileri, öğretmenler ve yarışmada derece alan öğrenciler katıldı.

Seçme ve derecelendirmenin İl Milli eğitim Müdürlüğünce yapıldığı yarışmada Resim dalında birinciliği …Okulundan …., İkinciliği Okulundan …., üçüncülüğü ise …. Okulundan… alırken, kompozisyon dalında ise birinciliği …Okulundan …., İkinciliği Okulundan …., üçüncülüğü ise …. Okulundan… aldı.

Yarışma birincilerine bilgisayar, ikincilerine … üçüncülere ise … ödülleri dağıtıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan AYATA, yaptığı açıklama da ödül alan öğrencileri kutlarken Adaletin ve Hukukun insan yaşamının vazgeçilmezi olduğunu belirterek böyle bir organizasyon yapması nedeniyle de baromuzu tebrik ettiğini söyledi.

Adalet olgusu ve önemini resim ve yazılarıyla kağıda en güzel şekilde dökerek dereceye giren tüm öğrencilerimizi bizler de Kayseri Barosu olarak tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.