5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
Tarih: 5.04.2020 | Okunma Sayısı: 794

Kıymetli Meslektaşım,

Her karanlığın sonu aydınlık, her kışın sonu bahardır.

Aydınlık yarınlarda birbirimize sarılacağımız, sağlık içerisinde adalet ve hak için koşuşturacağımız günler yakındır.

Bu süreçte; sağlığımızın kıymetini, bireyselliğin değil, toplumculuğun faydasını, dini, dili ve rengi ne olursa olsun tüm insanlığın ortak değerlerini, tek başımıza bir hiç olduğumuzu anlıyor ve hissediyoruz.

Bir ve beraber olmanın değerini, yürümenin, gezmenin, tokalaşmanın ve sarılmanın önemini, yakınlarımızın değerini ve şikayet ettiğimiz her şeyin, aslında ne kadar büyük bir nimet olduğunu görüyoruz.

Bu zorlu sürecin ; ülkemizde hoşgörünün, birlik ve beraberliğin, ifade hürriyetinin ve karşılıklı saygı ve sevginin artmasına vesile olmasını temenni ediyoruz.

Sağlık çalışanlarımız için, büyüklerimiz için, çocuklarımız için ve aydınlık yarınlarımız için EVDE KAL TÜRKİYE'M, EVDE KAL KAYSERİ'M. EVDE KAL MESLEKTAŞIM. HAYAT EVE SIĞAR.

Her türlü zorluklara, sınırlamalara ve engellemelere rağmen ; Hukukun, Kutsal Savunma Hakkının ve Halkımızın, fedakar ve cefakar temsilcileri olan Siz Değerli Avukat Meslektaşlarımızın, 5 Nisan Avukatlar gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarız.
Av. Cavit Dursun
Kayseri Baro Başkanı