2012 YILI STAJ EĞİTİM DÖNEMİ SONA ERDİ
Tarih: 20.07.2012 | Okunma Sayısı: 2714
    Baromuz 2011-2012 Staj Eğitim Dönemi, Taş Mekan'da verilen yemekle sona erdi. Baro Başkanımız Av.Murat ŞİRVANLI, yönetim kurulu üyelerimiz, staj komisyonu üyeleri ve stajyerlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen yemekte  bir konuşma yapan Baro Genel Sekreteri ve Staj Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi, Av. Cavit DURSUN, 2011-2012 staj döneminde stajını Kayseri'de yapan stajyerlerin şu ana kadar ki en şanslı stajyer grubu olduğunu, gerek eğitim faaliyetleri ve gerekse de sosyal faaliyetler yönünden son derece önemli proğramlar düzenlediklerini, yapılan eğitim çalışmalarına bir çok ceza , hukuk,  idari yargı  hakimleri, avukatlar ve savcıların katılımlarının yanı sıra alanında uzman kişilerce kişisel gelişim, diksiyon ve daha bir çok konularda eğitim ve seminerler düzenlendiğini, yapılan eğitim ve sosyal etkinliklere stajyerlerce yüksek oranda katılım sağlandığını, amaçlarının genç stajyerlerin almış oldukları bu eğitimler ve sosyal etkinliklerle  mesleğe başladıklarında, kendine güvenen, meslek etik ve değerlerine sahip, bilgi ve donanımı geniş birer avukat olmanın yanı sıra birbirlerini tanıyan, seven ve sayan meslektaş ve arkadaşlar olarak görmek olduğunu belirtti.
   Bizler de yoğun geçen staj dönemi sonunda stajını bitirmek üzere olan tüm stajyerlerimize başarılı bir meslek hayatı, stajına yeni başlayan stajyerlerimize de aynı şekilde başarılı ve güzel bir staj dönemi diliyor ve staj dönemi boyunca çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan, engin bilgi ve tecrübelerini tüm stajyerlerimize memnuniyetle aktaran hakim - savcı ve avukatlarımıza ve staj komisyonımuza  teşekkür ediyoruz.