2012-2013 STAJ EĞİTİM DÖNEMİ AÇILDI.
Tarih: 13.09.2012 | Okunma Sayısı: 3702
      2012 - 2013 Staj Eğitim Dönemi,Av.Ali TAŞCI Staj Eğitim Merkezimizde düzenlenen törenle açıldı. Açılışta bir konuşyma  yapan Staj Eğitim Komisyonu Başkanı Av.Ünal KESKİN, yeni dönemde staja başlayan genç hukukçulara, etkin ve verimli bir  staj döneminin, ilerde başarılı bir meslek hayatı sürdürmenin ön şartı olduğunu, bu nedenle stajyerelerin, verilen ödev ve sorumluluklarının bilincinde olarak staja devam etmeleri gerektiğini, staj döneminin verimli geçmesi açısından bir önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde de eğitim çalışmalarına hassasiyet göstereceklerini belirterek, staja başlayan genç stajyerlere başarılar diledi.
      Konuşmanın ardından, Staj Komisyonundan sorumlu yönetim kurulu üyesi ve Baro Genel Sekreterimiz Av.Cavit DURSUN tarafından yeni dönemin ilk eğitim çalışması olarak Avukatlık Hukuku ve Meslek Sorunları konulu eğitim çalışması gerçekleştirildi.
 
      Bizlerde 2012-2013 Staj Eğitim döneminin baromuza ve genç stajyerlerimize hayırlı olmasını ve başarılı bir staj eğitim dönemi geçirmelerini diliyoruz.
 
 
 
 
 
 
 

ETKİNLİK TAKVİMİ

20.09.2024
AV. ALİ KÖSE
BARO BAŞKANI

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.